Ötletek és Tippek

7 spórolós tipp igazi háziasszonyoktól: ezek tényleg működnek

https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/7_sporolos_tipp_igazi_haziasszon...
"Sokan annyira alacsony jövedelemből élnek, hogy egész egyszerűen nincs miből félretenniük, de több millióan is lehetnek azok, akiknek lenne miből félretenni, de egész egyszerűen mindig elfogy a pénzük a hónap végére. Valódi háziasszonyok tippjeit gyűjtöttük össze, amelyekkel te is tízezreket spórolhatsz havonta.
Éljen a csináld magad mozgalom!

Meglepő: így bankolnak a fiatalok

https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/meglepo_igy_bankolnak_a_fiatalok...
"Magyarországon az elmúlt három évben a gyerekes családokban megduplázódott az okostelefonok száma, a tableteké pedig megháromszorozódott ugyanezen időszak alatt. A digitális fejlődéssel azonban nem csak a tartalomfogyasztási szokásaink változtak, az e-szolgáltatások igénybevételében is jelentős változásokat figyelhetünk meg az elmúlt években. A fiatalok körében ezen változások még markánsabban kitűnnek.

Locsolópénzt kapnak a gyerekek? Ezt beszéld át velük

https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/locsolopenzt_kapnak_a_gyerekek_e...
"Húsvétkor sokan elutaznak, mások otthon töltik az ünnepet, a locsolás azonban a legtöbb család esetében a hagyomány részét képzi. De vajon mennyi locsolópénzt kapnak idén a gyerekek? Hogyan érdemes ezzel gazdálkodniuk?

Alig gondoskodik valaki a gyermekéről: nem sok Babakötvény fogy

https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/alig_gondoskodik_valaki_a_gyerme...
"Az idén (2017) januárban és februárban több Start-számlát nyitottak a szülők, mint a tavalyi első két hónapban, de a Babakötvény még nem érte el korábbi népszerűségét - írja a Világgazdaság.

Oldalak