A SPÓR termék

A SpórDoboz egy komplex játék. Megszólít kicsiket és nagyokat.

A SpórDoboz szó két alapvető dologra utal.
A Spór egyértelműen arra, hogy a termék a spórolást, a megtakarítás ösztönzését tűzte ki célul. A Doboz pedig azt sugallja, hogy egy kompakt csomagról van szó, amelyben nem egy, hanem több játék is segíti a pénzügyekben.

A „Spór” előtag azért kiemelten fontos, mert a pénzügyi tudatosság, öngondoskodás ezzel kezdődik – a spórolás, a pénz beosztása, az esetleges bevételeinkből fennmaradó összeggel való tudatos gazdálkodás a későbbi megtakarítások, befektetések kulcsa.

Figyelembe vettük azonban azok az a leendő használókat is, akik most úgy érzik, nekik nincs is megtakarítanivaló pénzük, hiszen kiadásaik – akár jóval – meghaladják bevételeiket. A SpórDoboz nekik is kínálhat megoldást: a résztermékek segítenek jobban beosztani, elosztani a bevételeket, segít célokat találni és a meglévő célokat tudatosítani.

A termék rendkívüli mód odafigyel a gyerekekre, a jövő generációra, a jövő befektetőire és hitelfelvevőire, betéteseire, adófizetőire, vállalkozóira. A pénzügyi tudatosság kialakítása és fejlesztése a gyerekek esetében kiemelten fontos – és rajtuk, általuk, a nekik kifejlesztett termékek alkalmazásával a felnőttek is ráébredhetnek bizonyos – életüket meghatározó – összefüggésekre, amelyekre a gyerekeknek szánt játékos feladatok nélkül ennyire célzottan nem ismertek volna rá.

Most pedig lássuk, mi is van a SpórDobozban!

Kérjük regisztráljon a letölthető állományok megtekintéséhez.